Magyar webáruház, Magyar tulajdonos, hazai garancia
 
0 Ft

Szállítási feltételek

A megrendelt terméket raktár készlettől függően általában egy héten belül kiszállítjuk, vagy átvételi pontba szállítjuk. Házhozszállításra csak Magyarország területén van lehetőség. A számlát és a garancia levelet a csomag vagy a csomagolás külsején lévő tasak tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor az átadó előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Személyes átvétel raktárunkban: Értesítjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy irodánkban személyes ügyfélfogadás nincs, kizárólag az epad.hu webáruházunkból - „Személyes átvétel raktárunkból” opcióval rendelt - termékek átvétele lehetséges, időpont egyeztetés után. A "Személyes átvétel raktárunkban" szolgáltatás díjmentes.

Szállítási lehetőségek:

Házhozszállítás futárszolgálattal: Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A csomag várható szállítási idejéről email-ben és SMS-ben értesítjük. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, sikertelen kézbesítés esetén a csomag vissza szállításra kerül az eladóhoz.

GLS csomagponti átvétel: A csomagot a rendelés folyamán kiválasztott országos átvételi pontok egyikén lehet átvenni. A csomag átvehetőségéről email-ben és SMS-ben tájékoztatjuk.
GLS csomagpont információ

Csomaküldő.hu csomag átvétel: A csomagot a rendelés folyamán kiválasztott országos átvételi pontok egyikén lehet átvenni. A csomag átvehetőségéről email-ben és SMS-ben tájékoztatjuk.
Csomagküldő.hu információ

 • Csomag átvétel GLS csomagpontban előre utalásos fizetés estén: 1190,- Ft
 • Csomag átvétel GLS csomagpontban utánvétes fizetés estén: 1390,- Ft
 • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal előre utalásos fizetés esetén: 1590,- Ft
 • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal utánvétes fizetés esetén: 1790,- Ft
 • Csomag átvétel Csomagküldő.hu pontokon: 990,- Ft
 • Nagy terjedelmű vagy túlsúlyos csomag esetén egyedi szállítási díjat alkalmazunk, az egyedi díj a termék oldalán kerül feltüntetésre vagy későbbiekben külön kerül egyeztetésre.

  Egyes esetekben, a több darabos nagy terjedelmű vagy nagy súlyú megrendelések esetén (például: bútorok, ablakpárkányok, stb.) a szállítási díj a webshop által ésszerűen előre nem meghatározható, ezért további szállítási költségek merülhetnek fel. A megállapított díjról a vásárlót telefonon vagy email-ben értesítjük..

  Fizetési lehetőségek:

 • készpénzben vagy bankkártyával a csomag átvételekor (utánvét) (Egyes átvételi ponton nincs lehetőség bankkártyás fizetésre)
 • előre utalás (A megrendelés visszaigazolását követően előleg bekérőt küldünk, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges információkat. A teljes vételár és szállítási költség kiegyenlítését követően elindítjuk csomagját. Bankszámla számunk: Erste Bank 11996248-06070881-10000001)
 • személyes átvétel esetén üzletünkben: készpénzes fizetés, bankkártyás fizetés, előre utalás, bankszámla számunk: Erste Bank 11996248-06070881-10000001)

  Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
  A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, sikertelenül kézbesített csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani, ebben az esetben az eredeti szállítási költség dupláját számítjuk fel.

  Irodánk címe:

  ePad.hu | NAVIBOLT | Co-Axial Kft. 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3/A, Defém udvar irodaház (Kujbusvill utáni udvarban)

  Értesítjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy irodánkban személyes ügyfélfogadás nincs, kizárólag az epad.hu webáruházunkból - „Személyes átvétel raktárunkból” opcióval rendelt - termékek átvétele lehetséges, időpont egyeztetés után.

  Telefon: (52) 536-537, hívható: hétfő - péntek 8:00 - 12:00 és 16:00 - 17:30 óráig, szombat - vasárnap: Zárva


 • Miért érdemes nálunk vásárolni?
  • 1993 óta működő magyar vállalkozás
  • Törvényes webáruház
  • Udvarias, segítőkész ügyfélszolgálat
  • Hatékony problémakezelés
  • Regisztráció nélküli vásárlás
  • Alacsony szállítási díjak
  Gyártók