Magyar webáruház, Magyar tulajdonos, hazai garancia
 
0 Ft

Csomagküldő

Hogyan működik a Csomagküldő átvevőhely?

Kényelmes és gyors csomagátvételi lehetőség az ország több száz pontján. Érdemes abban az esetben választani ezt a szállítási módot, ha napközben nem tartózkodik otthon, de el tud menni vagy el tud küldeni valakit egy átvételi pontba ahol a csomagja várja Önt.

1. A megrendelés folyamatában a szállítási módok közül jelölje be a csomagküldőt, majd válasszon egyet a több száz átvételi pont közül, amelyik a legközelebb esik Önhöz.
2. Amint feladjuk a terméket, a Csomagküldő azonnal e-mailt küld Önnek, nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját.
3. Miután megérkezett a csomagja az átvevőhelyre, SMS-t és e-mail-t küldünk a jelszóval, mely bemondásával átveheti a csomagját 7 napon keresztül.
4. Amennyiben nem tud a csomagért menni, bárkit elküldhet érte a személyi igazolvány felmutatására nincs szükség, elég ha rendelkezik a jelszóval.
5. Az átvevőpontokban készpénzes és külön megjelölt helyeken bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Ha az adott héten nem ér rá, ne aggódjon: küldjön a jelszót tartalmazó SMS-re egy válasz SMS-t és a Csomagküldő ingyenesen meghosszabbítja a csomag tárolási idejét 21 napra.
Miért érdemes nálunk vásárolni?
  • 1993 óta működő magyar vállalkozás
  • Törvényes webáruház
  • Udvarias, segítőkész ügyfélszolgálat
  • Hatékony problémakezelés
  • Regisztráció nélküli vásárlás
  • Alacsony szállítási díjak
Gyártók